12 december 2022

Woensdag 25 januari 2023 - Open avond Gemengde Vrijmetselarij Den Haag

Op woensdag 25 januari 2023 organiseert gemengde vrijmetselaarsloge Plato Den Haag vanaf 20 uur een Avond voor belangstellenden in het Logegebouw aan de 2e Sweelinckstraat 131, 2517 GW Den Haag.

Tijdens deze avond vertellen wij over de vrijmetselarij in het algemeen en de moderne, niet religieuze manier van arbeiden in onze loges. Daarbij werken, anders dan in de gebruikelijke mannenloges, vrouwen en mannen met verschillende achtergronden in volledige gelijkwaardigheid samen.
 
Aanmelden voor deze avond is verplicht. Aanmelden kan met een e-mail naar de secretaris. Geef alstublieft uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer op, plus een korte uitleg waarom deze avond u interesseert èn wat u van de avond verwacht. U kunt ook specifieke vragen stellen. Zo mogelijk houden we met een en ander rekening in het programma.

Als uw deelname mogelijk is wordt dit door ons expliciet per mail bevestigd. In de bevestigingsmail, die ook uw toegangsbewijs is, staan enkele spelregels voor de avond. 
 
PS Kunt u niet op 25 januari? Geen nood, onze zusterloge La Liberté organiseert op woensdag 11 januari een vergelijkbare open avond in Delft