20 juni 2023

Viering Zomerzonnewende: Betoverend Ritueel en Versterkte Banden

Gisteren sloten we het werkjaar af met een buitengewone bijeenkomst in Breda voor alle loges van onze Orde in Breda. We waren blij elkaar èn verschillende gasten van buiten de Orde uit binnen- en buitenland te mogen verwelkomen. Het was werkelijk een genot om iedereen weer te zien en onze banden te versterken.

De atmosfeer werd gekenmerkt door harmonie en schoonheid, en we koesterden de stemmige rituele ceremonie die ons steeds weer verbindt en inspireert. Na afloop deelden we samen een heerlijke maaltijd, waarbij vriendschap en saamhorigheid samensmolten.

Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan deze unieke gemeenschap van gelijkgestemden. Ontdek de diepgang van onze rituelen, ervaar de magie van een betoverende atmosfeer en deel onvergetelijke momenten met individuen die streven naar persoonlijke groei en verbondenheid.

Kom eens kijken bij onze loge en ontdek hoe wij samen een wereld creëren waarin traditie, vriendschap en spirituele ontwikkeling hand in hand gaan. Het volgende hoofdstuk van jouw reis wacht - sluit je aan en maak deel uit van iets werkelijk betekenisvols.