28 januari 2024

Informatieve avond over moderne Vrijmetselarij Den Haag

Anno 2024 nemen de spanningen in de wereld toe, ver weg en dichtbij. Het is makkelijk om moedeloos te worden. Maar het is beter om met andere mensen van goede wil te bezien wat er moet en kan veranderen aan jezelf en je omgeving om een betere wereld mogelijk te maken.

De Vrijmetselarij is al ruim drie eeuwen een plaats waar juist dat gebeurt: zonder aanzien des persoons en respectvol met elkaar op zoek gaan naar verbetering. Via een oude, mystieke werkwijze die anno 2024 nog steeds actueel is.

Ben je benieuwd naar moderne vrijmetselarij voor alle mensen van goede wil, ongeacht hun geloof, achtergrond, maatschappelijke status, sekse of gender? Waar met mooie, historische rituelen, licht en muziek een sfeervolle en veilige omgeving wordt geschapen? Waar vanuit een niet-religieuze, humanistische insteek zelfreflectie en respectvolle gedachtewisseling centraal staan? Wil ook jij werken aan een betere wereld, en beginnen bij jezelf?

Dan is dit je kans!
 
Woensdagavond 7 februari 2024 organiseert onze loge, die ook in Delft werkt, om 20 uur een informatieavond in het logegebouw aan de 2e Sweelinkstraat 131, 2517 GW Den Haag. Kom langs, proef de sfeer, maak een stukje ritueel mee, luister naar persoonlijke verhalen van leden, en stel de vragen die je altijd al hebt willen stellen.

Aanmelden doe je met een e-mail aan de secretaris. Geef alstublieft je naam en adres op plus wat je van de avond verwacht. Zo mogelijk houden we daarmee rekening in het programma. De bevestigingsmail is ook je toegangsbewijs.
 
Spreekt dit verhaal je aan? Meld je dan gelijk aan! Vol is vol.